top of page

Durerile de spate și legătura între hidratare și senzația de foame

Actualizată în: 24 oct. 2022

4 septembrie 2021

Ziua 8

“Au trecut 7 zile de când a început challenge-ul #IKANOS10 și, wow, am cu 2.1 kilograme mai puțin!!Astăzi mi-am planificat la cină o pizza de casă după rețeta Ikanos, abia aștept și nu-mi vine să cred că pot mânca pizza și să slabesc :)


Am început să ascult un podcast foarte bun care mă ajută la lucru și așa reușesc cu ușurință să fac 10000 pași pe zi.


Cea mai mare realizare de până acum a fost să îmi dau seama cât de mult ajută să fac zilnic sport. Nu mă mai doare spatele ca înainte. Eu am ales să fac programul Ikanos de antrenamente acasă cu propria greutate și nu mi-aș fi imaginat vreodată că mă va prinde așa repede.


Cel mai challenging a fost să beau cele 10 pahare de apă zilnic, dar cumva am reușit. Nu știu dacă are vreo legătură, dar sigur nu mai îmi este foame ca înainte și seara pot să mă uit la Netflix fără să mai ronțăi.


Cu toate că îmi plăcea să citesc, nu am mai găsit timp de multă vreme, așa că dimineața mă trezesc cu 15 minute mai devreme și citesc la cafea, până acum 127 pagini într-o săptămână. Efectul este incredibil de mare, nu mai îmi încep ziua cu stres, ci cu calm și asta mă ajută mult la lucru unde am un proiect nou.


Q&A-ul cu coach Natalia de săptămâna trecută a fost interesant, săptămâna asta o să am și eu întrebări.


Mai sunt 9 săptămâni!!”


 

Descoperă slăbitul sustenabil.

Cheia este în decodificarea emoțiilor.

 

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page