top of page
Image by Jacek Dylag

Ikanos 

Slăbește sustenabil.  

Vocea clientului

Revoluționăm modul în care oamenii privesc slăbitul și menținerea greutății.

Ikanos folosește știința și tehnologia cu o abordare personalizată pentru a te ajuta să slăbești. În funcție de unde te afli în drumul spre o viață sănătoasă, programul nostru te ajuta să decodifici emoțiile legate de mâncare, și îți oferă toate cunoștințele despre nutriție și suportul necesar pentru a reuși să slăbești și să îți menții greutatea pe termen lung.

Câteva dintre întrebările la care găsești răspunsuri în programul Ikanos și la care vei avea soluții pe viață

Vrei să știi de ce mănânci așa mult zahăr?

Mănânci impulsiv și necontrolat când ești în situații stresante?

Mănânci sănătos și totuși nu slăbești?

De fiecare dată când încerci să slăbești ajungi să pui la loc kilogramele?

Mergi la sală dar nu te ajută să slăbești?

Te simți mereu obosit(ă) cu toate că nu ai neapărat o problemă cu greutatea

Noi știm că nu este ușor să slăbești, așa că suntem lângă tine pas cu pas.

Programl Ikanos descriere.png

Articole zilnice create pentru a te ghida din prima în ultima zi

Pentru a avea succes cu slăbitul pe termen lung, ai nevoie să dobândești încredere și control 100%, așa că am creat Ikanos la care ai acces zi de zi, din care înveți tot ce ai nevoie pentru a deține controlul, și a îți înțelege emoțiile. Ikanos nu este o simplă dietă de slăbit rapid, este un program, un instrument care te schimbă în mod radical pentru totdeauna.Motivația este o variabilă dinamică în ecuația slăbitului

Suntem lângă tine zi de zi la un buton distanță când ai nevoie să vorbim, ai acces la grupuri de discuție cu oameni care trec prin transformarea Ikanos odată cu tine și te învățăm trucuri pe care să le folosești în situații de urgență pentru a te motiva.Mai mult decât nutriție și controlul emoțiilor

Pe lângă programul personalizat Ikanos, în aplicație ai acces și la diferite programe de sport pentru acasă, dacă vrei să încerci sau să îți completezi rutina zilnică, și un jurnal de urmărire zilnică a progresului care este urmărit zilnic de nutriționistul tău.

Ikanos program de slăbit

Este un maraton, nu un sprint

Cu doar 5 minute pe zi, zi de zi, uneori puțin mai multe, vei face progres, iar schimbările vor fi sustenabile, astfel că la finalul Ikanos vei fi acolo unde îți dorești, sau chiar mai departe.

Totul este simplu

Nu ai de făcut nimic complicat. Pe cât de complex este procesul de slăbire, pe atât de simplu este să folosești aplicația noastră.

Ikanos program de slăbit

Tu ești șeful

Cu Ikanos tu faci programul și tu decizi cum se integrează în viața ta, nu invers. Noi nu îți vom spune ce să mănânci pentru că nu credem că exista alimente rele sau bune, în schimb, îți oferim un sistem să alegi ce este potrivit pentru tine, bazat pe gusturile, preferințele sau restricțiile tale.  

Consecvența bate perfecțiunea

Îți oferim toate unitățile de măsură după care îți poți măsura evoluția și te susținem să faci progres în fiecare zi. Procesul de slăbire este plin de suișuri și coborâșuri, și fiecare suntem diferiți, așa că noi credem că fiecare trebuie să reușească în ritmul său.

Ești gata să începi?

bottom of page