top of page
Brown Bagel Composition

Salut, suntem Ikanos.

Suntem o companie de e-health care își propune să ajute oamenii care vor să slăbească sănătos și pe termen lung.

Nu credem în dietele restrictive, in schimbări drastice și în numărarea obsesivă a caloriilor. Credem însă în știința și rezultate. Credem în progrese în ritm propriu și în a te bucura de mâncare și de viața în general.

 

Cu fiecare poveste personală de succes, care nu seamănă cu nicio alta, știm ca ne-am făcut datoria. Și asta e ce ne face pe noi fericiți.

ikanos app photo.png

Este dovedit științific că peste 90% dintre cei care apelează la diete restrictive, se reîngrașă în decurs de 6-24 luni. 

 

Am implementat rezultatele ultimelor cercetări de la cele mai mari universități din lume, legate de nutriție și știința comportamentală, pentru a ajuta oamenii să dobândească și să mențină controlul asupra sănătății lor.

 

Platforma noastră combină coachingul de nutriție cu managementul emoțiilor și tehnologia, susținând astfel schimbările permanente ale stilului de viață. Platforma este oferită prin intermediul unei aplicații mobile de telefon, astfel este ușor de folosit și integrat în viața cotidiană.

Notă de la Natalia și Dragoș Cotruș, cofondatorii Ikanos​

«Am fondat Ikanos în primăvara anului 2021 când ne-am dat seama că în țara noastră sistemul medical este copleșit, și foarte greu accesibil celor ce au nevoie de medicină preventivă.

 

Ne-am ciocnit personal de acest zid de mai multe ori, așa că am luat-o ca o provocare să dezvoltăm o soluție digitală în întâmpinarea problemelor românilor legate de excesul de greutate, astfel prevenind o serie de afecțiuni de sănătate fizică și mintală.

 

Pornind de aici, am conceput un program inteligent bazat pe date dovedite științific care se adresează fiecărui participant în mod individual. Cu ajutorul unei mici echipe de consultanți, am adus în cadrul programului ultimele descoperiri din știința comportamentală, ceea ce face ca Ikanos să fie foarte ușor de implementat în viețile oamenilor în drumul lor către o viață mai sănătoasă.»

Natalia Cotruș           Dragoș Cotruș

Natalia si Dragos despre (2).png
Brain Power.png

IKANOS ÎNSEAMNĂ NUTRIȚIE, EMOȚII ȘI TEHNOLOGIE

Nutriție: Fiecare om este diferit, și fiecare are gusturile, preferințele și nevoile proprii. La Ikanos, în loc să îți oferim meniuri prescrise care funcționează maxim pe perioada pentru care le cumperi ne dedicăm resursele să îți explicăm de ce nu a funcționat ce făceai până acum și te învățăm și ghidăm pas cu pas ce să faci să reușești să slăbești și să îți controlezi greutatea de acum înainte. Te învățăm să îți creezi zilnic propriile meniuri potrivite pentru tine, din ingredientele tale preferate, de la restaurantele tale preferate sau din bucătăria mamei și a bunicii.

Emoții: Este dovedit științific că ceea ce simțim influențează felul în care mâncăm. Folosim principii din psihologia cognitiv comportamentală pentru a te ajuta să îți înțelegi emoțiile care cauzează mâncatul necontrolat și te ajutăm să contruiești obiceiuri sănătoase care să dureze toată viața. Consultanții noștri te ghidează cu empatie pentru ca tu să îți atingi obiectivele propuse.

Tehnologie: Fiecare dintre principiile folosite de Ikanos pentru a te ajuta să scazi în greutate, să înveți să îți menții greutatea în limite sănătoase este susținut de cercetări științifice de la cele mai mari universități din lume (Harvard, Oxford, Norwegian University, etc).  Abordarea noastră este extrem de facil de integrat în viața de zi cu zi prin intermediul unei aplicații mobile care încapsulează absolut tot ce ai nevoie pentru a reuși să slăbești.

Detalii companie:

Ikanos© - o marcă a Fittech Software SRL
Romania, Timișoara, Str. Aurel Popovici, Nr. 14
CIF: RO
44408169 J35/2307/09.06.2021
Email: salut@ikanos.ro

bottom of page