top of page

I. OBIECTIVE #IKANOS CHALLENGE

 

·         Prin challenge-ul #IKANOS ne propunem să susținem și sprijinim persoanele care își doresc să scadă în greutate în mod sustenabil și sănătos.

·         Încurajăm un stil de viață sănătos printr-o nutriție adecvată și creșterea nivelului general de mișcare.

·         Ne dorim să setăm un standard în domeniul nutriției și să oferim educație prin combaterea credințelor populare greșite în domeniul nutriției.

 

II. DESPRE CHALLENGE-UL #IKANOS ȘI ÎNSCRIERE

 

#IKANOS este un challenge online de transformare fizică organizat de Fittech Software SRL folosind platforma digitală www.ikanos.ro.

 

Participanții la acest challenge online sunt de acord să respecte acest regulament, precum și regulile de conduită din grupul atașat challenge-ului. 

 

Challenge-ul se adresează celor ce doresc să slăbească și să învețe să își mențină greutatea și se bazează pe un program proprietate Ikanos.

La finalul  săptămânilor de challenge vom alege cea mai spectaculoasă transformare și vom premia persoana cu premiul anunțat la începutul challenge-ului în cadrul programului.  50% din ponderea evaluării finale constituie completarea tuturor taskurilor din program. Premiul reprezintă o donație din partea fondatorilor Fittech Software SRL (persoane fizice) către persoana câștigătoare, iar criteriile alegerii câștigătorului includ și nu se rezumă doar la: respectarea integrală a pașilor din program și regulament, transformarea fizică, evoluția individuală pe toată durată programului.

 

La acest challenge se poate înscrie orice cetățean român sau străin cu rezidență în România, care a împlinit vârsta de 16 ani până la data începerii challenge-ului, inclusiv. Participanții cu vârsta sub 18 ani trebuie să prezinte consimțământul scris al unui părinte sau tutore legal pe adresa de email salut@ikanos.ro.

 

Dacă angajații Fittech Software SRL sau membrii familiilor acestora participă la challenge, ei nu vor fi luați în considerare la determinarea câștigătorului.

 

Pentru a putea participa la #IKANOS trebuie să respecți zilnic următoarele 5 reguli:

1.      Urmezi zilnic programul Ikanos

2.      Mergi zilnic minim 10000 pași

3.      Faci un antrenament fizic pe zi

4.      Bei măcar 10 pahare de apă pe zi

5.      Citești cel puțin 10 pagini pe zi

 

Pentru a te înscrie trebuie să achiți prețul programului întreg sau prețul din promoțiile active.


În urma înscrierii, participanții vor primi un email de confirmare care va indica pașii următori.

 

Persoanele înscrise au dreptul de a se retrage maxim 24 ore după confirmarea plății. După cele 24 ore, înscrierea nu se mai poate anula și plata nu se mai poate restitui.

 

III. PREGĂTIRE PARTICIPANT

1.      După confirmarea plății fiecare participant va primi un email care îi va confirma participarea, datele de desfășurare, pașii de urmat.

2.      Vei primi planul tău personalizat care va include planul de nutriție, mișcare, aplicația digitală Ikanos și invitație în grupul programului #IKANOS.

3.      Vei face 3 poze pe care le vei încărca în taskul din program: din față, spate și lateral. În toate 3 pozele vei ține în mână o coală A4 pe care vei scrie numele tău și data curentă. Scrisul trebuie să se vadă clar, la fel și persoana, de la nivelul ochilor, până la degetele de la picioare. Fetele vor face pozele în costum de baie sau pantaloni scurți mulați și bustieră, iar băieții în boxeri. Dacă nu are cine să vă ajute cu pozele puteți să setați camera pe mod video și sa vă mișcați în cele 3 poziții cu coala în mână, iar apoi să faceți capturi de ecran pentru cele 3 poze. Pozele sunt obligatorii doar pentru participanții care doresc sa concureze pentru premiul Ikanos. Programul poate fi parcurs și fără încărcarea pozelor.

 

IV: PE DURATA PROGRAMULUI

 

1.      Vei respecta zilnic planul personalizat de nutriție Ikanos.

2.      Vei face zilnic minim 10000 pași și la finalul zilei vei face o poză de pe ceasul cu pedometru, de pe telefon sau vei nota nr de kilometri parcurși sau câte ore ai mers pe jos.

3.      Vei alege un antrenament fizic pe zi din cele personalizate pentru tine și oferite de noi sau orice alt antrenament (la sală, yoga, alergare, bicicletă, înot, etc) și vei nota durata și intensitatea.

4.      Vei bea cel puțin 10 pahare cu apă pe care le vei marca apoi în formular.

5.      Vei citi măcar 10 pagini în fiecare zi pe care le vei marca apoi în formular, împreună cu titlul cărții.

6.      Vei completa zilnic jurnalul de challenge răspunzând la toate punctele incluse. 

7.      Vei avea suport nelimitat pe chatul aplicației individual, în grupul dedicat #IKANOS și te încurajăm să fi cât mai activ în a cere și oferi încurajările tale celorlalți participanți.

 

V. LA FINAL

 

1.      După încheierea challenge-ului ai la dispoziție încă 3 zile, pentru a transmite ultimul set de poze. Pozele trebuie să fie făcute in formatul specificat mai sus la capitolul III.3

2.      Participanții care nu oferă ultimul set de poze în timpul convenit mai sus nu vor fi jurizați în scopul alegerii câștigătorului challenge-ului #IKANOS și renunță la acest drept.

3.      Organizatorii își rezervă dreptul de a cere fotografii sau video-uri suplimentare  din  partea participanților cu scopul promovării programului Ikanos.

4.      Echipa noastră va evalua apoi toate transformările și vom anunța câștigătorul challenge-ului.

5.      Decizia echipei Ikanos asupra numirii câștigătorului este finală și nu poate fi contestată.

VI. DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI CONDIȚII GENERALE

 

Participanții sunt de acord cu politica site-ului referitoare la datele cu caracter personal: https://www.ikanos.ro/protecțiadatelor.

Înscrierea la acest challenge include acceptul tău expres cu Termenii și Condițiile generale: https://www.ikanos.ro/termeni-condiții

VII. MODIFICĂRI ASUPRA REGULAMENTULUI

 

Organizatorul își menține dreptul de a modifica perioada de desfășurare a challenge-ului sau a de face modificări în cadrul regulamentului, dacă situația o impune. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula challenge-ul dacă nu se vor înscrie suficienți participanți sau din orice alt motiv, caz în care toate taxele de înscriere vor fi restituite participanților.

Dacă în urma finalizării înscrierilor nu se vor înscrie suficienți participanți, ne rezervăm  dreptul să modificăm valoarea premiului, caz în care cuantumul premiului va fi comunicat participanților.

bottom of page