Singura soluție pentru a slăbi sănătos și sustenabil
top of page

Singura soluție pentru a slăbi sănătos și sustenabil



Solutie pentru a slabi sustenabil
Cum sa slabesti sustenabil


Știai că, în medie, o persoană începe pe parcursul vieții 126 de diete, și tot în medie, le abandonează după 6 zile?

Ce diferențiază oamenii care sunt mereu la dietă, fără rezultate, de oamenii care slăbesc și mențin rezultatele?

 

Cunoștințele de nutriție și disciplina.

 

Dacă ești gata să ai prima călătorie de succes, cu rezultate pe termen lung, am comprimat toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc: Ikanos Mind.

 

Ce este Ikanos Mind?


Ikanos Mind este un manual complet de slăbire și menținere, o sursă de informații testate, filtrate și simplificate în așa fel încât fiecare dintre noi să poată înțelege cum slăbim, de ce slăbim și de ce acest parcurs este unic pentru fiecare dintre noi.

Explicăm simplu, pe înțelesul tuturor, singurele noțiuni de nutriție de care ai nevoie pentru un parcurs de succes:


Ce sunt caloriile? Ce este metabolismul? Dar macronutrienții? Dar micronutrienții?


Scopul acestei cărți nu este să fie una tehnică, ci de ajutor. Tocmai de aceea, am făcut tot posibilul să simplificăm noțiunile teoretice și să venim cu exemple concrete pentru a face tot conceptul ușor de înțeles.

Îți explicăm, de exemplu, cum să îți alcătuiești mesele sau cum ar trebui să arate farfuria ta la prânz. Îți spunem încă de pe acum că, pentru noi, cheia este moderația, și nicidecum eliminarea. Învățăm împreună cum să ne raportăm la alcool și la dulciuri.






Pentru cine am scris Ikanos Mind


Ikanos Mind a fost gândit ca material de suport pentru comunitatea noastră. Însă Ikanos Mind poate fi un prim pas perfect pentru cei care vor să testeze abordările Ikanos și modul de lucru înainte de a intra în programul nostru.

Pentru toți cei care au încercat cele 126 de diete de-a lungul vieții de până acum, poate fi ca o gură de aer proaspăt și poate cimenta ideea că se poate și altfel: cu rezultate și fără eforturi supraomenești.

 

De ce să citești Ikanos Mind

 

Indiferent în care categorie te situezi, vei înțelege, după o lectură ușoară, de ce nu ai nevoie să urmezi diete precum keto, post intermitent, rina, diete cu shake-uri, cu înlocuitori de mese sau maratoane de slăbit. Vei descoperi un mod de a slăbi dovedit științific: FlexIkanos, sistemul dezvoltat de noi, care nu exclude alimentele tale preferate, oricare ar fi ele.

Vei învăța, pas cu pas cum, să slăbești și să te menții. Trebuie doar să citești, să iei notițe, să completezi caietul de lucru unde este cazul și să ai 100% încredere în tine.

Ikanos Mind este o lectură ușoară, dar care te pune pe gânduri. Poți să o privești ca pe un exercițiu de reflecție interioară. O serie de întrebări și de informații te vor face să înțelegi exact DE CE vrei să slăbești. Apoi să înțelegi care este cea mai potrivită metodă de slăbit pentru tine, care sunt informațiile esențiale de care ai nevoie pentru a-ți atinge scopul, dar mai ales ce trebuie să faci pentru a nu te întoarce de unde ai plecat - ce faci după ce slăbești, cum menții rezultatele.

 

Principalele capitole din Ikanos Mind

 

Ikanos Mind este structurată în 5 părți.


În prima parte ne concentrăm pe lucrurile pe care trebuie să le faci înainte de a începe procesul de slăbire. Informația este structurată în 3 subcapitole. Partea a doua se concentrează pe cum slăbești, pas cu pas.

În partea a treia discutăm despre ce faci după ce slăbești.

În partea a patra ți-am pregătit o serie de instrumente de ajutor, precum tracker-ul zilnic, un planificator mese, cu exemple; chestionare care te ajută să înțelegi de ce vrei să slăbești și care este cea mai potrivită soluție pentru stilul tău de viață, grafic de greutate.

 

Și, în final, în partea a cincea ți-am pregătit o serie de rețete rapide, pentru că știm cât este de important timpul. Și, mai ales, știm că tinzi să “cazi în ispită” atunci când nu ai timp, dar îți este foame.

Capitolul I - Înainte să începi

  1. Ce te motivează să îți dorești să slăbești

  2. Cum să ții voința vie

  3. Comparația este hoțul fericirii

Capitolul II - Cum slăbești pas cu pas

Începutul

Conversație despre schimbare

Expertul tău personal

Porția și proximitatea mâncării

Singurele noțiuni de nutriție de care ai nevoie

Ce e în neregulă cu nutriția azi

Farfuria ideală

Exemple de meniuri

Dulciurile, cum să le mănânci

Alcoolul

Capitolul III - Ce faci după ce slăbești

Cum oprești corect procesul de slăbire

Menținerea rezultatelor pe termen lung

Ce faci mai departe


Capitolul IV - Workbook

Tracker zilnic FlexIkanos

Planificator mese

Descoperă-ți motivația

Formular ambivalență

Grafic greutatea ta ideală


Capitolul V - Rețete rapide




699 afișări
bottom of page