Adevărul despre #IKANOS10
top of page

Adevărul despre #IKANOS10

Actualizată în: 24 oct. 2022


Salut, sunt Natalia Cotruș și de câțiva ani sunt nutriționist.


Cariera mea a luat această direcție, după ani de zile de pasiune și studiu în domeniul nutriției și fitness-ului.


Am lucrat peste 10 ani în fintech pentru una dintre cele mai faine companii din România, deținută de o firmă privată din New York.


Nu am planificat niciodată să ies din domeniu, lucrurile s-au întâmplat încet și în mod natural.

Ce înseamnă pasiunea pentru nutriție și fitness? Este propria mea realizare a faptului că ne suntem datori nouă, familiilor noastre și societății în general să ducem o viață cât mai sănătoasă posibil cu reducerea riscurilor aparițiilor bolilor care vin odată cu neglijarea corpului nostru și care sunt amplificate de trecerea anilor. Pe scurt, chiar dacă guvernele ne spun pe canalele media că le pasă și ne toarnă slogane care își pierd semnificația prin felul în care sunt propagate, adevărul este că nimănui (în fine, aproape nimănui) de acolo nu îi pasă de tine sau de mine. Suntem o mână-două de oameni care ne-am orientat din pasiune, în urma unei povești proprii de succes, către această meserie, și da, vrem să putem trăi, să ne întreținem familiile din asta, dar în primul și în primul rând vrem să ajutăm cât mai mulți oameni să aibă același gen de revelație ca și noi, să putem să creștem calitatea vieții celor ce ne trec pragul, fie el și virtual.


Noi nu suntem aici să vă vindem meniuri și “să vă mai așteptăm pe la noi”, ci din contră, suntem aici să vă învățăm cum să nu mai aveți nevoie de noi.


Eu vreau să îmi măsor succesul în mese sănătoase preparate de voi și împărțite cu prietenii și familia, în mii de pași merși pe jos, în puncte de tensiune arterială scăzută, în medicamente reduse, în vacanțe frumoase de acum până la 80 ani, în jocurile voastre cu mingea cu nepoții peste câțiva zeci de ani, în zâmbetele voastre când vă veți aminti de Ikanos și poate și de mine peste ani și ani.


Nu mă pricep la marketing, nu am “bugete” nelimitate să învăluiesc clienții, tot ce am sunt cunoștințe solide în acest domeniu, pasiunea condusă de dorința de a face bine, testimoniale de la clienți, un website în care povestesc cu ce mă ocup și o platformă senzație gata să schimbe mii de vieți!


#IKANOS10 este autentic, este extrem de puternic și de adaptabil și pregătit pentru a te transforma atât fizic cât și psihic.


Diferența între cum vei putea să te simți pe 5 decembrie și cum te simți acum în pielea ta este dată de acțiunile tale de acum până atunci.


Nu vreau să te rog să shareui pentru că știu că dacă mesajul te atinge, dacă rezonezi cu mine, vei shareui oricum.


Te aștept la prima ediție a acestui challenge, și chiar dacă nu va fi ușor, garantat va merita 110%.


 

Descoperă slăbitul sustenabil.

Cheia este în decodificarea emoțiilor.

 



236 afișări
bottom of page