top of page

Cum funcționează Ikanos?

Actualizată în: 24 oct. 2022


Cu toții avem obiceiurile noastre. Sunt lucruri pe care le facem în fiecare zi fără să ne gândim la ele. În psihologie, termenul obicei se referă la un proces rutinier, adică repetat cu regularitate, care tinde să fie efectuat în mod subconștient, automat.


Cafeaua de dimineața, ronțăielile de la prânz, dulăpiorul cu dulciuri, vinul de seară, cina comandată din oraș sunt câteva exemple des întâlnite. Unele dintre ele nici nu observăm că le facem, dar sigur le simțim efectele. Ne simțim mai obosiți, ne mișcăm în reluare, blugii încep să ne strângă, sau poate dimineața ne este tot mai greu să ne trezim.


Obiceiurile noastre sunt o forță puternică care ne pot fac să ne îngrășăm - și implicit să slăbim.


Singura soluție sau dietă de slăbit care funcționează pe termen lung este să ne schimbăm obiceiurile în unele mai bune care servesc stilului de viață pe care vrem să îl avem.


Noi știm asta și suntem cu tine pas cu pas, în buzunarul tău, în geantă, pe birou, și te ajutăm să obții acele schimbări și să le menții pe termen lung.


La final vei observa că nu vei mai încerca să slăbești, nu vei număra calorii, pur și simplu vei duce o viață mai sănătoasă și plină de energie,Ikanos este complet

Spre deosebire de alte soluții de slăbit disponibile, noi știm că rezultatele sustenabile vin atunci când creierul este activat, când înțelegem toate aspectele procesului. Chiar dacă matematic este vorba doar despre a mânca mai puțin și a ne mișca mai mult, realitatea este că suntem ființe complexe și inteligente care au nevoie de mai mult decât o dietă și un program de sport.


Te ajutăm să îți faci un sistem propriu de obiceiuri bune care vor transforma felul în care arăți, dar mai ales felul în care te simți. Pentru totdeauna.Ikanos este lângă tine

Ne mândrim cu nivelul de suport pe care îl oferim clienților noștri. Este unul dintre cei mai importanți factori responsabili pentru rezultatele sustenabile în slăbit.


În aplicația Ikanos ai acces la un coach specializat. Oriunde ai fi și orice ai face, noi suntem mereu la un buton distanță.Ikanos este în secolul XXI

Suntem o companie nouă, inovatoare, și ne ocupăm de nutriție, stăpânirea emoțiilor legate de mâncare cu ajutorul tehnologiei și a datelor confirmate științifice, pentru a îți oferi cele mai bune șanse de reușită în schimbarea ce ți-ai propus-o. Urmărim ultimele descoperiri științifice pentru a le putea mereu încorpora în programele noastre, astfel ca acestea să fie mereu cât se poate de actuale.Ikanos este sustenabil

Dietele restrictive sunt soluții pe termen scurt, iar consecințele lor negative se întind pe termen lung. Ne propunem să luptăm împotriva acestora pentru a putea oferi șansa la o schimbare reală în bine oricui are nevoie de ea,


Focusul nostru este pe sănătatea oamenilor, și credem că în ciuda faptului că sistemul medical nu are ca prioritate prevenția, cu Ikanos ai șansa reală să previi afecțiuni cauzate de stilul de viață precar.

Cum se compară Ikanos cu alte soluții de slăbit?

Când ne dorim să slăbim avem de ales dintr-o multitudine de opțiuni, atât online cât și fizic.


Unele programe pun accent pe sport, altele pe număratul de calorii. Unele variante sunt restrictive, altele sunt foarte scumpe.


Care dintre variantele disponibile te pot ajuta să obții rezultate sustenabile pe termen lung?


Cheia este să găsești un program care se potrivește stilului tău de viață, care promovează un stil alimentar sustenabil și care îți dă uneltele de care ai nevoie pentru a reuși de acum înainte să faci mai ușor alegerile sănătoase pentru tine.


Ikanos comparatie concurenta
 

Descoperă slăbitul sustenabil.

Cheia este în decodificarea emoțiilor.

 294 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page